Remembering 2013
Gràcies a tots i a cadascú de vosaltres  per aquest 2013, ja fa més de tres anys que vaig decidir obrir el blog ! Gràcies per recolsar-me,  per ajudar-me a tirar endavant els meus somnis, per fer els meus projectes possibles, gràcies per treurem somriures llegint els vostres comentaris, perquè alguns dels millors moments del dia siguin a l’hora de penjar una entrada, Per fer que cada dia que passa tingui més il.lusió i ganes de seguir endavant.
Per un 2014 ple de nous projectes, noves il.lusions  i nous reptes !
 Bon any nou !


Gracias a todos y cada uno de vosotros por este 2013, ya hace mas de tres años que decidí abrir el blog!  gracias por apoyarme, por ayudarme a tirar a delante mis sueños, por hacer posible mis proyectos, gracias por sacarme una sonrisa leyendo vuestros comentarios, porque algunos de los mejores momentos del día son a la hora de subir una entrada, por hacer que cada día que pasa tenga más ilusión y ganas de seguir adelante.
Por un 2014 lleno de nuevos proyectos, nuevas ilusiones y nuevos retos ! 
feliz año nuevo !


Thanks everyone for this 2013, I opened the blog more than three years ago !
Thanks for lean and help me pull ahead my dreams, for making possible my projects, thanks for making me smile reading your comments, beacuse some of the best moments in the day are when I uploading a new post. To make each passing day has more ullsión and I win it forward.
A toast for a 2014 full of new projects, new illusions and new challenges.
Happy new year !
Mireia Oriol
5 comentarios:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...